LOVEST (Logo)

LOVEST - The loveliest region in Norway!

tåke og midnattsol (Bilde)

Tåke og midnattsol Foto: Bjørn Opdahl

Påskestemning (Bilde)

Påskestemning. Foto: Bjørn Opdahl

Fra Hinnstein

Harstad fra Hinnsteinen. Foto: Bjørn Opdahl

Gangsåsodden

Gangsåsodden. Foto: Bjørn Opdahl

Tjeldsundbrua

Tjeldsundbrua. Foto: Bjørn OpdahlLOVEST (Logo)

Ordet LOVEST er en sammendragning av de første bokstavene i navnene til regionene Lofoten, Ofoten, Vesterålen og Sør-Troms. Dette er fire regioner som henger sammen både geografisk, handels- og næringsmessig. Sør-Troms tilhører, som navnet tilsier, Troms fylke. De tre andre utgjør den nordre delen av Nordland fylke.

Regionen kan by på opplevelser som spenner fra høyfjell til Antlanterhavets bunn med et vell av ulike kombinasjoner og muligheter.

LOVEST er kanskje den regionen i Norge med størst variasjon og spennvidde med tanke på muligheter for varierte naturopplevelser på et så konsentrert område.

LOVEST - The loveliest region in Norway!

Formålet med disse sidene er å presentere noe av det store mangfoldet av tur-, severdighet- og opplevelsesmulighetene LOVEST-regionen har å tilby egne innbyggere og besøkende. Resultatet på sikt bør bli at flere, både turister og fastboende, i økende grad vil bli bedre kjent med og utforske denne flotte opplevelsesregionen

Bloggen (forsiden) er ikke en normal tekstblogg, men en bilde- og tekstpresentasjon av tur- og opplevelsesmuligheter. Her blir "nyhetene" og noen av de mest spennende tingene lagt ut. I tillegg skriver vi noen kommentarer inne i mellom presentasjonene.

På de neste sidene er presentasjonene sortert på de geografiske regionene(Lofoten, Ofoten, Vesterålen og Sør-Troms), og etter type (Turer, Opplevelser, Severdigheter).

Dersom du har lyst til å sende inn forslag på opplevelser, turer eller severdigheter, som du synes er verd å dele med andre, er du hjertelig velkommen til å sende inn både bilder og tekst.
Gå da til siden "Kontakt".

LOVEST-forumet, som er gratis for medlemmene, kan du blant annet drøfte og utveksle erfaringer om ulike opplevelser, turer eller severdigheter i LOVEST-regionen. Det er et forum for hver region, og en egen gruppe for profesjonelle reiselivsaktører. Du må registrere deg med login og passord.

Dersom du synes sidene er interessante ser vi gjerne at du oppfordrer dine venner og bekjente om å besøke sidene, og gjerne bokmerke dem som Favoritter. :-)

Vi tar gjerne mot innspill, som kan være med å gjøre disse sidene bedre, og som kan bidra til at de når ut til flere.